Happiness and work

En nu als spreker

Happiness and work

In mijn functie als Chief Happiness Officer mijn optreden als spreker bij een werkelijk hemelse lunch van ZUS met als vraag te komen praten over "Happiness and Work". Dit is mij afgelopen vrijdag overkomen en ik kan je vertellen.....ik heb het met veel plezier gedaan!

Aan tafel trof ik ondernemers met prachtige bedrijven. Onder het genot van veel lekkers heb mensen letterlijk en figuurlijk laten proeven aan werkgeluk met vragen als: Wat betekent geluk, hoe houd je plezier in je werk, waar word je gelukkig van en wat kunnen stappen zijn om werkgeluk te gaan ervaren.

Ik heb het als heel bijzonder ervaren om te kunnen spreken over mijn methodiek #YOUFLOW waarin ik 6 bouwstenen heb ontwikkeld die naar mijn mening persoonlijk en zakelijk geluk, werkplezier een grote kans van slagen geven. Nog meer bijzonder is mensen hier deelgenoot van te maken door met elkaar de dialoog aan te gaan en ambities uit te spreken. Het meest bijzondere vind ik toch de herkenning en erkenning voor "Geluk is een must op de werkvloer". Hmmm...meer weten over de 6 bouwstenen...ik heb besloten om in mijn verschillende blogs hier over te gaan vertellen. Interesse? Alvast leesplezier gewenst.

Zo en dat allemaal op vrijdagmiddag. Een mooi begin van een weekend. Dank aan gastvrouw Magrietha met Zus Life Style Catering.

Judith Lohn