Diensten

Trajecten aansluitend bij uw vraag en wens

Ik geloof dat ik u kan ondersteunen bij het verzilveren van uw duurzame Carrière. Met u als persoon, teamlid of het gehele team, ontwerp ik met u trajecten die aansluiten bij uw vraag en wens.

Diensten

Ik stimuleer u op zoek te gaan naar uw verrassende kwaliteiten en talenten waarin uw persoonlijke integriteit leidend is. Ik werk systeemgericht waarbij u van mij kunt verwachten dat ik u adviseer, coach en hierbij gebruik maak van andere relevante methodieken.

U gaat op zoek naar uw kernwaarden, uw competenties en motivatie om dichter bij uw kwaliteiten te komen en een nog beter beeld te krijgen van wat uw talenten zijn. Kernwaarden zijn verankerde overtuigingen die uw beeld en uw oordeel over uzelf en anderen weergeven en het waarom van uw handelen verklaren. Uw kwaliteiten vertellen u waar u goed in bent.

Aan het einde van het traject bent u zich bewust van uw kunnen, willen en zijn en heeft u een deal gemaakt met de belemmerende ideeën die verzilvering van een duurzame CarrièreStap in de weg staan.

Ik ga met u aan de slag in onderstaande aandachtsvelden en bouwstenen van #YOUFLOW:

  • Uitdaging en betekenis
  • Netwerk
  • Ontwikkeling van kernwaarden, competentiegericht management en gedragsindicatoren
  • Sfeer
  • Aansturing
  • Prestaties 

Met uw keuze uit de dienstencarrousel van:

Individuele coaching / job- & teamcoaching voor medewerkers en managers / training / intervisie / coaching van en naar resultaatverantwoordelijke teams / workshops / motivatiespreker event / interim / 

Locatie: ProjectAtelier119. De vraag is echter leidend waarbij uiteraard de keuze voor een andere locatie zeker van toepassing kan zijn. Een voorbeeld is jobcoaching.