Inspiratie

Scholing, netwerken en inspiratiebronnen

Inspiratie

Scholing

In eerste instantie de inzet en ervaring als manager het verbinden van "werkplezier en werkgeluk naar resultaat".

Pabo, Management, Leergang coaching voor managers, Interculturele competentie, Mannen-en Vrouwenhulpverlening, Groepsprocessen en Coaching, Psychiatrie, Psycho-Sociale Hulpverlening, Systeemgericht denken en werken, Eergerelateerd geweld, Meldcode en Vroegsignalering

Uvon Gelderland

Sinds 3 jaar lid en sinds maart 2014 een bestuursfunctie als voorzitter van dit netwerk. Uvon Gelderland is een zakelijk netwerk voor actieve ondernemende vrouwen, die elkaar stimuleren, inspireren, adviseren, kennis delen en ervaring uitwisselen. De leden zijn vrouwen met een eigen onderneming of een beslissingsbevoegde positie binnen een organisatie of bedrijf.

www.uvongelderland.nl

Sisterhood in Business

Mentor: Deventer – Apeldoorn – Zutphen. SisInBiz is een landelijke netwerkorganisatie van ervaren onderneemsters die hun ervaring, netwerk en kennis inzetten om, naast hun omgeving, als mentor 1 of 2 onderneemsters met groeiambitie te begeleiden. Sisterhood gelooft in de kracht van de dialoog. En vooral in de krachtige impact die zakenvrouwen kunnen creëren voor zichzelf en het zakenleven in het algemeen als zij onderling de dialoog aangaan over wat hen hindert, bindt en inspireert. Mentoren en mentees vormen samen een learning community.

www.sisinbiz.nl

Boekenclub

Met 6 vrouwen vormen wij een netwerk van vrouwen die graag tijd vrij maken voor het lezen van bijzondere boeken. Geïnspireerd door de boeken die ons boeien, verwonderen en leren, bespreken wij de onderwerpen en thema’s die ons bezighouden.

Opleidingen, cursussen, lezingen, trainingen, boeken…

Zelfontwikkeling zie ik als een uitdaging. Het geeft kennis, zelfinzichten en andere vaardigheden die altijd welkom zijn en die voor mij op verschillende manieren kunnen plaatsvinden. Een goed boek biedt namelijk ook genoeg kansen en mogelijkheden.

Last but not least: Herman Schotman

35 jaar partner en samen het bedrijf ProjectAtelier.119 in combinatie met CarriereStap.119. Wij zijn elkaars klankbord binnen het bedrijf met de focus op:

  •  People (sociale duurzaamheid)
  •  Profit (economische duurzaamheid)
  •  Planet (ecologische duurzaamheid)

www.projectatelier119.nl